Geile verhalen Aily  

Dreadlock Holiday

Xandra blaakte een diepe zucht. Niet dat zij volledig uitgeput was. Integendeel, het was een zucht van voldoening of misschien zou je het eerder verzadiging moeten noemen. De begin veertiger keek van achter een fancy zonnebril uit over een prachtige baai. Xandra ging vaker naar dit soort zonnige of beter gezegd hitsige oorden, om even helemaal de batterij weer op te laden na een hectische periode van werk en allerhande andere tijdrovend verplichtingen. De combinatie zon, zee en seks was voor Xandra echt de ideale manier om de komende periode hierna, weer vol gas te geven en haar business een nieuwe impuls te geven.

Xandra in Gambia, Afrika

Ditmaal was Xandra uitgekomen op Gambia. Een klein landje in het Westelijk deel van Afrika. Een landje met prachtige stranden en heerlijke donkere mannen, die het werkelijk fantastisch vinden om vrouwen de tijd van hun leven te geven.

Xandra zag er oogverblindend uit. Ook vandaag weer in haar donkerrode en uiterst dunne string en ultra kleine topje, waarbij aan weerszijde haar prachtige borsten een beetje uitstaken. Ze was sportief en at eigenlijk altijd gezond, al kon ze zich zo nu en dan ook wel een beetje laten gaan, maar de controle die behield de zakenvrouw altijd. Haar buik was rete strak voor haar 42 jaar, net als de rest van haar lijf. Haar rug, die kon wat meer gespierd zijn naar haar zin. Misschien was dit dan ook wel het enige minpuntje dat zij tot nu toe had kunnen ontdekken. Onlangs was zij zelfs nog op 32 lentes jong geschat, door een van haar “lovers voor 1 nacht”. Xandra hield niet van relaties, daar was zij, als vrijgevochten dame, het type niet naar. Zij hield de touwtjes altijd strak in handen en zij bepaalde en niemand anders wat er gebeurde. Iets wat in een relatie normaal gesproken absoluut niet kan.

De wind waaide door haar donker blonde lokken en zo ook langs haar heerlijke lijf. Ze voelde zachtjes haar tepels een beetje aanzwellen. Xandra’s tepels waren ultra gevoelig en dus een aandachtspuntje in het kiezen van onder andere het juiste ondergoed als zij naar werk ging, maar ook een erogene zone die meestal een onstuimige neukpartij kon inluiden. Xandra legde haar hoofd wat achterover, sloot haar ogen en al heel snel gingen haar gedachten weer terug naar nog geen vierentwintig uur daarvoor, namelijk het moment dat zij voor het eerst Nkamba ontmoette.

Leave A Comment