Geile verhalen Aily  

Help mijn zus is zwanger!

Je kent vast het televisie programma “Help mijn man is klusser”. Nou uhhh…. dit verhaaltje is dus typisch z’n gevalletjes van, maar dan…

Help mijn zus is zwanger!

Dit is een sexverhaal over haar zwangershap van mij. Een broer zus sexverhaal, zoals je het nog nooit gehoord hebt. Ik hoor je denken “Nee he… hoe de fuck!?”. Ja, ja het is echt waar. Mijn zus is zwanger van mij! Maar ze weet het zelf niet. Ze denkt nog steeds dat het van haar vriend is. Hier lees je hoe het gebeurd is. Dit is mijn broer en zus sexverhaaltje. Kort, maar krachtig. Zit en geniet. Gr, Jort (23 jaar).

Haar zwangerschap, mijn verhaal

Vrijdagavond rond 22.00 uur. Ik ben alleen in het huis van mijn zus. Oppassen op haar 2 kinderen, zodat zei de vieze slet kan uithangen in het uitgaansleven terwijl haar man op zakenreis is. De kinderen slapen. Ik zit relax op de bank in het donker achter de tv. Beetje Netflix kijken.

Voor de tiende keer kijk ik de film Honey met Jessica Alba. Wat een geile slet zeg. Dit maakt de film top,  voor de rest is de film 100% kut.

Halverwege de film trek ik het niet langer. Iets klopt in mijn broek. Het is mijn lul. Ik trek hem eruit. Van half hard binnen no-time tot mega stijf. Ik ben aan het mastruberen en voel als snel dat ik moet klaarkomen, maar ik hoor wat… De sleutel in de voordeur. Ohh fuck, ze komt binnen. Ik prop mijn lul terug in mijn broek en doe alsof er niks aan de hand is.

Mijn zus komt dronken thuis

Mijn zus loopt binnen en is mega dronken. Ze kan nog maar net recht op staan. Ze is super geil gekleed. Hoge lederen laarsjes en een super kort minirokje doorzicht kort wit topje. Typ z’n blonde del. Ik zie haar rode slipje en tepels door haar topje. Dammmnnn, heerlijk. Maar goed, het is mijn zus. Dus eigenlijk kan ik het niet zeggen, maar mijn gevoeld zegt anders. Ik hoor andere voetstappen. Er staat een gigantische neger in de woonkamer. Haar geheime date. Ze heeft natuurlijk een jongen bij zich die wederom ook helemaal lam is. Dit is niet haar man trouwens, ze gaat heel vaak vreemd. Dit is geen verassing. Niemand hoeft het te weten. Ze is nou eenmaal een slet.

Leave A Comment