Geile verhalen Aily  

Marokkaanse meid geeft happy end

e grijpt mijn haren stevig beet en drukt mijn hoofd diep tegen je stijve lul. Ik voel je lul pompen en je lichaam trillen van genot in mijn mond. Je kreunt het uit terwijl je mijn keel vol spuit met warme je zaad. Ik moet het doorslikken, ik heb geen andere keus. Je sperma zit in mijn keel en druipt van mijn lippen over mijn volle Arabische borsten…

Het is vrijdagavond. Jouw werkdag is net voorbij en je bent toe aan ontspanning. Mijn werkdag begint net, want het is avond. Je wacht in de wachtkamer op een body-to-body massage van een volslanke en rondborstige Marokkaanse dame, dat ben ik dus (hihi). Ik loop de wachtkamer binnen en zie je zitten. Jij bent mijn eerste klant. Ik lach en vraag of je met me meegaat naar de kamer. Ik loop de kamer uit zodat jij je kan uitkleden.

Gekleed in lingerie met hoge naaldhakken loop ik de kamer in. Je ligt met je borst op de massagetafel met baddoek bedekt. Ik loop naar je toe en trek je baddoek weg. Je schrikt, maar blijft liggen. Ik draai me om en doe wat zachte muziek aan en pak mijn favoriete lotion uit het nachtkastje. Terwijl ik dit doe, kijk ik over mijn schouder en zie je staren naar mijn ronde billen.

Ik draai me weer om  en loop naar de massagetafel en begin de lotion in mijn handen te smeren. Ik sta achter je en buig me voorover om de lotion van mijn handen op je nek te masseren. Van je nek glij ik met mijn handen over je schouders. Inmiddels sta ik flink voorover gebukt met mijn borsten en lange donkere haren in je nek. Met mijn vingertoppen druk ik steeds dieper in je spieren.

Je kreunt ligtelijk waarmee je mij duidelijk laat weten het lekker te vinden. Ik loop naar je linkerkant en masseer je arm, van je schouders tot je vingertoppen. Je draait je hoofd richting mij en ziet dat ik een heel kort rokje aan heb. Op het moment ik je arm los laat, om je rug te masseren, glij je met je handen over mijn slanke benen, richting mijn glad geschoren Arabische kutje.

Het maakt me niks. Ik lach. Ik vraag aan je hoe je dag was, om een luchtig gesprek te starten aangezien we hier nog wel even zijn. Tenslotte, je hebt betaald voor een goed uur massage. Je verteld dat je gestresst bent door werk en je vrouw, waardoor je nodig aan ontspanning toe bent.

Met mijn handen ga ik richting de onderkant van je rug en begin je billen te masseren. Ik merk dat dit als een verrassing voor je komt, want je schrikt en springt omhoog. Ik ga door met de massage en begin de linkerkant van je bil te masseren. Ik knijp precies hard genoeg zodat het goed voor je voelt. Ik hoor je weer kreunen…

Ik werk mijn weg van je bil naar je linkerbeen aan de buitenkant richting je voet. Langzaam voer ik de druk op met mijn handen richting de binnenkant van je benen en je dij, waar ik precies stop onder je glad geschoren ballen.

Ik voel je gespannen worden op het moment ik bezig ben met de rechterkant van je been. Je laat een diepe zucht en zegt dat het een beetje warm aan het worden is. Ik negeer je opmerking en ga door met de massage richting de rechterkant van je lichaam, naar je armen, schouders en nek.

Ik ga wat dichter naast je staan en spreid mijn benen uit elkaar. Met je handen streel je over mijn benen richting mijn mijn kutje. Je voelt een druppel vocht langs mijn benen lopen. Ik trek me er niks van aan en doe alsof er niks gebeurd. Desondanks voel ik me lichtelijk opgewonden, iets dat normaal niet zo snel gebeurd.

Leave A Comment